O nama:

Lucerna sveće nastale su pre 10 godina kao potreba umetničkog izražavanja. Od samog početka poslovanja, zauzeli smo lidersku poziciju u izradi dekorativnih sveća za uređenje enterijera, ali i velikog broja slavlja, kako venčanja, tako i krštenja, godišnjica i ostalih svečanih prilika.
Spajajući moderne tehnike sa metodama starih majstora i tradicije izrađujemo sveće koje su izuzetno postojane i kvalitetne, dugotrajnog gorenja bez izlivanja.
Sveće izrađujemo od ekološki prihvatljivih materijala koji nisu štetni za čoveka i okolinu, te zadovoljavaju sve zakonske propise i standarde.
Svaki detalj koji izađe iz naše radionice, produkt je isključivo ručnog rada punog ljubavi i pažnje koju posvećujemo tokom izrade sveća ali i ostalog dela asortimana.
Takođe, ponosni smo na širinu naše ponude, te svaki klijent može da bira između velikog broja oblika i dimenzija sveća, te široke palete mirisa i boja od kojih u ponudi imamo više od 1000 različitih nijansi. Uz to, u mogućnosti smo da Vam izradimo i sveće sa posebnim porukama, slikama i dekorativnim detaljima. Vaša želja, a naše umeće i mogućnosti stvaraju romantičnu čaroliju koja se uz ime brenda Lucerna proširila na celu teritoriju bivše Jugoslavije.